36η Διεθνής Έκθεση Athens International Jewellery Show 2024.

23-26 Φεβρουαρίου η 36η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

«Η Athens International Jewellery Show είναι η κορυφαία B2B εκθεσιακή διοργάνωση για κοσμήματα, ρολόγια και πολύτιμους λίθους στην Ελλάδα

Αποτελεί σημείο αναφοράς για τους σημαντικότερους επαγγελματίες του κλάδου με φόντο την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου. Ο χρυσός, το ασήμι, οι πολύτιμοι λίθοι και τα ρολόγια αποτελούν τις βασικές ενότητες της κλαδικής οργάνωσης, η οποία αναπτύσσεται σε χώρο 12.000 τετραγωνικών μέτρων. 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προβολή του κοσμήματος ελληνικής κατασκευής που διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα.

Οι εμπορικοί επισκέπτες επιλέγουν την AIJS για να ανανεώσουν τις συλλογές τους και να ενημερωθούν για όλα τα σύγχρονα υλικά και τις ευφάνταστες κατασκευαστικές τεχνοτροπίες που επικρατούν στην αγορά. Είναι χαρακτηριστικό πως το 86% των επισκεπτών, δηλώνουν πως η έκθεση καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με Λεωφορεία από/προς τον Σταθμό Μετρό «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» και από/προς το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί! Ραντεβού στην Athens International Jewellery Show λοιπόν.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα