35η Διεθνής Έκθεση Athens International Jewellery Show 2023.

3-6 Μαρτίου η 35η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Ό,τι λάμπει είναι χρυσός και ασήμι στην 35η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων,Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, Athens International Jewellery Show (AIJS). H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Η Athens International Jewellery Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO και την ΠΟΒΑΚΩ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών), είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο αναδεικνύει τις νέες τάσεις σε χρυσό, ασήμι και ρολόι. Η AIJS ενημερώνει τους επαγγελματίες του κλάδου για σύγχρονα υλικά και τεχνοτροπίες. Ακόμη παρέχει το ιδανικό πλαίσιο για την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα σε εταιρείες από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

Στη φετινή διοργάνωση περισσότεροι από 270 εκθέτες από την Ελλάδα, αλλά και από 16 χώρες του εξωτερικού θα υποδεχθούν για 4 ημέρες χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο της λιανικής πώλησης κοσμημάτων και ωρολογίων, αλλά και κατασκευαστές, ιδιοκτήτες εργαστηρίων και σχεδιαστές.

Στα 12.000 τμ της Έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ενημέρωσης για όλες τις νέες τάσεις. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία της ανανέωσης στις συλλογές τους με φόντο τη νέα θερινή, τουριστική περίοδο. 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Athens International Jewellery Show παρουσιάζει το DESIGN section. Έτσι στοχεύει στην προβολή και την ανάδειξη του πρωτότυπου ελληνικού κοσμήματος. Όσοι συμμετέχουν παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους με ελεύθερο θέμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Hall 1 του Metropolitan Expo.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι μόνο για εμπορικούς επισκέπτες.

Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με Λεωφορεία από/προς τον Σταθμό Μετρό «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» και από/προς το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα