35η  Athens International Jewellery Show.

40% αυξημένος ο αριθμός των επισκεπτών στην Athens International Jewellery Show. Πέτυχε τη μεγαλύτερη προσέλευση της δεκαετίας.

Instagram

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο!

Με τη μεγαλύτερη προσέλευση της τελευταίας δεκαετίας ολοκληρώθηκε η 35η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, Athens International Jewellery Show (AIJS).

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αττική. Ειδικότερα, οι επισκέπτες –εμπορικοί στο σύνολό τους- ανήλθαν σε 4.500, αριθμός αυξημένος κατά 40% έναντι της περσινής χρονιάς.

Εμπλουτισμένος ήταν και ο διεθνής χαρακτήρας της διοργάνωσης. Με τους ξένους εμπορικούς επισκέπτες να είναι από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελβετία και Ινδία.

Στην έκθεση, η οποία έγινε σε εκθεσιακό χώρο 12.000 τ.μ., συμμετείχαν συνολικά 373 εκθέτες (235 άμεσοι και 138 έμμεσα εκπροσωπούμενοι οίκοι). Μέγεθος αυξημένο κατά 20% έναντι της διοργάνωσης του 2022.

Επίσης, στο πλαίσιο της φετινής AIJS πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «συνθετικά διαμάντια». Το σεμινάριο είχε ως σκοπό να τονίσει τις ομοιότητες και να αναδείξει τις διαφορές μεταξύ ορυκτών και συνθετικών διαμαντιών τόσο σε εργαστηριακό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Εισηγητής ήταν ο ειδικευμένος γεμολόγος-αδαμαντολόγος, εκτιμητής, κ. Γεώργιος Σπυρομήλιος.

Την Athens International Jewellery Show διοργανώνουν η ΔΕΘ-HELEXPO και η ΠΟΒΑΚΩ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών). Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα και αναδεικνύει κάθε χρόνο τις νέες τάσεις σε χρυσό, ασήμι και ρολόι. Επίσης ενημερώνει τους επαγγελματίες του κλάδου για σύγχρονα υλικά και τεχνοτροπίες. Ενώ αποτελεί το καλύτερο εφαλτήριο για συνεργασίες ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.

Πηγή: athens-jewellery.helexpo.gr

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες αυτές έχουν συλλεχθεί μέσω δευτερογενούς έρευνας και το veneticomagazine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε αυτές.

Μοιρασου αυτο το αρθρο

διαβαστε
περισσοτερα